Raktárkonténerek, tároló konténerek

 
 

raktárkonténer bérlésCégünk, a Grande Konténer Kft. széleskörű tevékenysége magában foglalja a raktárkonténer eladás, raktárkonténer bérlés és egyéb tároló konténer értékesítést is az alap felszereltségtől egészen a luxus kivitelig.

Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténert és tároló konténert értékesítünk többféle méretben, kivitelben és felszereltségben.

A raktárkonténer tökéletesen használható kis és nagyméretű raktárkészlet, alkatrész, tartozék tárolására, emellett raktárgarázsként, mobil konténerként is funkcionál. Többféle kivitelben kapható, legyen szó könnyűszerkezetes, 3m-es, a 4m-es, az 5m-es, 6m-es mobil konténerről, de ezek természetesen a raktárkonténer árak változását vonzzák maguk után.

Egyszerű és gyors összeszerelés jellemzi, praktikus és könnyen mobilizálható.

Raktárkonténereink egyedi igények megvalósítását teszik lehetővé. Raktárkonténer bérlés, tároló konténer kölcsönzés a GRANDE Konténer Kft.-től a legkedvezőbb áron!


Raktárkonténer előnyei


raktárkonténer árakManapság mind cégek, mind magánszemélyek napi tevékenységébe tartozik a raktározás és a raktározással kapcsolatos feladatok ellátása. Rengetegen küzdenek raktározási problémákkal, továbbá a raktárkészlet rendszertelenségével, szétszórtságával. A raktárkonténerek ezeket hivatottak megoldani, és a raktárkonténerek többféle kiszerelése mindenki számára megfelelő alternatívát jelent. A raktárkonténer bérlés, raktárkonténer vásárlás remek befektetésnek bizonyul és variálhatóságának köszönhetően személyre szabható, látványos elemekkel egészíthető ki. Összeszerelése könnyű, és mobilitásuknak köszönhetően könnyen áttelepíthetők.

További előnyök:

-a raktárkonténer oldalfalai lapra szerelhetők
-raktárkonténer összeszerelése kb. 30 percet vesz igénybe
-a raktárkonténerek szerszámok tárolására, alkatrészek raktározására vagy ideiglenes árusítóhelyként is egyaránt alkalmazhatók
-raktárkonténer bérlés, raktárkonténer értékesítés rövid határidővel


Raktárkonténer bérlés, raktárkonténer árak


Amennyiben új raktárkonténer bérlése, használt raktárkonténer bérlése vagy tároló konténer kölcsönzése a cél, úgy verhetetlen raktárkonténer árak és kínálat alapján várjuk érdeklődőinket.

Igényelhet 20 lábas és 6 méteres raktárkonténert vagy akár 40 lábas és 12 méteres tengeri konténert, melyek nehéz szerkezettel rendelkeznek. Emellett ha könnyű szerzetes raktárkonténerre lenne szüksége, akkor választhat a 3, a 4, az 5, netán a 6 méteres kivitelből, melyek mindegyike egymásra is építhető.

Bővebb információt árakat www.raktarkontenerek.hu weboldalon is talál.


Tekintse meg képgalériákat


Online ajánlatot kérek
AJÁNLATKÉRÉS