Rakománytakarók a hőérzékeny termékek védelmére

 
 

Számtalan cégnek szükséges hőmérséklet-érzékeny rakományokat szállítania keresztül-kasul a világban. Ezekhez nem elegendő egy hagyományos konténer. Ilyen szállítmány lehet például a friss hús, halak, vagy tejtermékek is, illetve bármilyen élelmiszer, ami hűtés nélkül hamar megromlik. 

Ezen termékek megvédésének és biztonságos szállításának legegyszerűbb módja, ha a konténerben elhelyezett árut egy olyan speciális anyaggal fedjük le, ami tartja a szükséges hőmérsékletet. Költséghatékony, ha ez az anyag újra hasznosítható és többször felhasználható, így csökkenthető vele a karbonlábnyom kibocsájtásunk is. A cégünk birtokában lévő normál konténer állomány ezzel a kiegészítő termékkel máris alkalmassá válik hűtésre szoruló áruk biztonságos szállítására is. 
 
A rakománytakaró, egy olyan megfizethető alternatíva, ami azonnali hőmérséklet-szabályozást és védelmet nyújt a hőérzékeny termékeknek. Úgy tervezték, hogy könnyedén ráhúzhatjuk a konténer belsejébe pakolt rakományra. Olyan partner céget válaszunk, aki a legjobb anyagból készíti a rakománytakaróit és megbízható gyártási technológiákat alkalmaz. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a rakományunk az egész szállítási útvonal alatt stabilan a kívánt alacsony hőmérsékleten marad.
 
Tehát védelem, könnyű kezelhetőség és a legjobb anyagok használata, ezeket a szempontokat tartsuk szem előtt. Csakígy garantálható, hogy a hűtést igénylő termékünk minőségveszteség nélkül kerüljön az áruházak polcaira és onnan a vevőink konyhájába.