Prémium konténerek jellemzői

 
 

 

 

Az egyedi konténerek között is különbséget kell tenni. Mert lehet, hogy egy konténer egyedi paraméterekkel rendelkezik, de attól még nem biztos, hogy a prémium kategóriába sorolható. Például a prémium kategóriás exkluzív pavilon konténerek csak előzetes megrendelés után készülnek.

Általában itt extra kiegészítőket és felszereléseket is igényelnek a megrendelők. 

Ezért is egy prémium konténer elkészítési ideje akár egy hónapot, de minimum húsz napot biztosan igénybe vesz. 

Az egyedi konténerek minden egyes eleme alakítható és módosítható, így például a bejárati ajtó lehet például üvegezett is, vagy kérhető hozzá beltéri ajtó, ha több helység kerül kialakításra egy konténeren belül. A panoráma ablak, a redőnyök, a klímaberendezés, a riasztóhálózat kiépítése, a kézmosó boksz és zuhanykabin, mini teakonyha kialakítása vagy az előtetők már mind olyan kiegészítők, amelyektől egy sima konténer, prémium konténer kategóriába esik. 

Prémium konténer esetében egy tervrajzhoz hasonló ábra is készül, ahol pontosan le lehet tisztázni, hogy mi milyen méretben és hová kerüljön majd. Ez alapján készül el a látványterv, amelynek jóváhagyása után kezdődhet el a konténer legyártása és összeszerelése.