Mire is jó egy raktárgarázs

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nem tudod, hol helyezd el a lim-lomokat, de nincs szíved kidobni? Tárold raktárgarázsban.

Az ember élete során rengeteg holmit halmoz föl, amik a szívéhez közel állnak és nehezen válik meg tőlük. Ám a legtöbb lakás pakolásra szánt helye véges. Ilyenkor kíméletlenül szanálni kell és megválni a feleslegtől ahhoz, hogy ne legyen kupi.
 
Na, de a nagymama féltve őrzött fésülködőasztala, a gyerekek apró tipegője nem csak az értékes helyet foglalja, hanem egy emlék is, amit időről-időre jó újra megnézni, megsimítani. A ruhák szintén olyan dolgok, amiket ha kidobásra ítélünk, két év múlva újra aktuálisak lehetnek és bánhatjuk, hogy megváltunk tőlük. A gyerekek játékai rengeteg helyet foglalnak és a töredékével sem tudnak játszani. Ám eltéve egy mobil konténerbe, újra elővehetjük őket, a csemeték nagy örömére.
 
Egy udvarra állított raktárgarázs számos dologra felhasználható, köztük a lomok, az éppen nem kellő dolgok elpakolására is. 
Egy mobil konténer esztétikusan elrejti az aktualitását vesztett dolgokat, ám megóvja a nedvességtől, az időjárás viszontagságaitól, így megőrzi épségben a tulajdonosának azokat bármeddig.