Konténer ház, mint egyedi élettér

 
 


Szállító konténerek, lakóautók, pici házacskák. Ezek az egyedi életterek eszméletlen mennyiségben lelhetőek fel manapság. A választáshoz a legjobb módszer, ha kipróbálhatjuk őket. Az újrahasznosított konténerekből készített Flophouse pont ezt a lehetőséget biztosítja.
 Ugyanis, az általa forgalmazott házikókból egy hotelt készített, melyekben ki tudjuk próbálni milyen is lenne az élet, ha ezt a megoldást választanánk. Ezáltal könnyedén eldönthetjük, veszünk -e egyet magunknak is, vagy hagyjuk meg ezt a fajta életstílust másnak. 

  A texasi round topban, a Flophouze lehetőséget biztosított a vendégei számára, hogy a hat szállító konténerének egyikében szálljon meg, és akár a saját kulcsrakész mását is elkészíttetheti velük.
 Mindegyik konténer rendelkezik egy nappalival, konyhával, hálóval és egy fürdőszobával. Az árak pedig 175 USD-től indulnak / éjszaka. A vendégek számára kialakításra került még néhány tűzrakó hely, függőágy és elektromos autók töltésére szolgáló töltőállomások is. 

 A konténerektől kezdve, a belső dekor minden eleme az újrahasznosítás elvét követi. A belső felületek a cég New Yorki, fenntartható gazdaságából származó faanyaggal lettek borítva. Az ablakok egy philadelfiai iskolából lettek kimentve annak ledöntése előtt, a konyhaszekrények pedig egy brooklyni laboratóriumban szolgáltak annak idején.