Egyedi konténer a nyár felpörgetéséhez

 
 

Mivel a Big Konténer Kft. csapata is foglalkozik egyedi konténer bérbeadással és értékesítéssel, szeretnék bemutatni Önöknek egy nagyon hangulatos kis megoldást, mely tökéletesen megmutatja, milyen hihetetlenül széleskörű az egyedi konténerek felhasználhatósága. A jövőben tervezek pár egyéb ügyes egyedi konténer átalakítást is elhozni a nagyvilágból, hátha ötletet tudnak belőle meríteni!

Egy kanadai cég szenzációja, hogy szállítmányozási konténereket átalakítva épít kis, kerti medencéket. Ezek az egyedi konténerek 8x20 láb területűek, ami 2,4x6 méternek felel meg. A szabadalmaztatott tervek szerint az így épített medence kihasználja a konténerek stabilitását és a beépített élményfürdővel együtt, percek alatt felállítható.
 Mivel úgy lett tervezve, hogy egész évben használható legyen, egy vízmelegítő rendszer is beépítésre került, mely -10 fokos környezeti hőmérséklet mellett is óránként 30 fokkal képes emelni a medence hőmérsékletét.

 A Modpools, a cég, ami a project mögött áll, az egész rendszert úgy tervezték meg, hogy bármikor áthelyezhető legyen és egy elosztó segítségével pillanatok alatt jacuzzivá alakítható a medence. Minden beállítást, úgy, mint a hőmérsékletet, fényeket, vagy a hidromasszázst is egyszerűen kezelhetjük, például egy okos telefon segítsége által.