Anglia új megoldást talált

 
 

Sokak számára problémát jelent a megfelelő szálláshely megtalálása, legyen szó egy vagy több éjszakáról. Ha valaki Angliában olcsó, mégis kényelmes és igényes szeretne megszállni, nehéz dolga van, vagy mégsem?

Pár évvel ezelőtt alkották meg számtalan konténer újrahasznosítása segítségével a szálláshelyek problémáját, és ma már nem lehet kérdés, hogy valaki hol töltsön el néhány éjszakát, ha Angliában jár. A hotel neve Snoozebox, vagyis „szundi doboz”, mely egy szállítható és átalakítható konténer szállás és mobilitása mellett nagy előnye, hogy akárhány konténer felhasználható hozzá, hiszen függőlegesen és vízszintesen is hozzáépíthető, illetve leépíthető a konténerek száma. Minden konténer külön alvórésszel, fürdőszobával és wifi-vel, valamint televízióval ellátott, ezáltal biztosítanak minden vendég számára kényelmet és komfortérzetet.

A Snoozebox konténer szálloda székhelye Angliában található, de szükség szerint elszállítható a világ bármely pontjára és ott biztosít szállást, ahol éppen szükség van rá. Az új helyszínre megérkezve körül belül két napra van szüksége a szálloda munkatársai számár, hogy minden konténer a helyére kerüljön és vendégek fogadására, kész állapotba helyezzék a szállodát. Anglia más pontján is annyira megtetszett a vendéglátás ezen formája, hogy a londoni olimpia idejére felépült egy hasonló konténer szálloda a olimpia helyszínén dolgozó munkatársak részére, így biztosítva számukra nyugalmas, kényelmes és biztonságot nyújtó szállást.