A HiLoft mobilhelyisége

 
 

A HiLoft, kihasználva a konténer ingatlanok adaptálhatóságát, egy olyan mobil helyiséget alkotott, mely külön is megállja a helyét, de bármilyen más épülethez könnyedén hozzáilleszthető, minden évszakban megállja a helyét és belső tere is alakítható.
 Valójában ez egy luxusszoba, kompakt, mobil kivitelben. Mivel szállítható és nem igényel különleges helyszínt, bárhova könnyedén beilleszthető.
 A HiLoft szem előtt tartva a világ helyzetét egy helytakarékos, hosszú élettartamú egységet hozott létre, melynek elkészítéséhez környezetbarát anyagokat használt fel.  

A konténer szobácska alapterülete valójában nem túl nagy, az ügyes tervezésnek köszönhetően nagyon magas komfortérzetet ad.
 Ezért főként az aprólékosan kidolgozott részletek a felelősek, mint a tökéletesen megválasztott anyagok felhasználása és az innovatív berendezési tárgyak. A konténer legtöbb felületét, mint a plafont és a falakat fával burkolták, a megfelelő, meleg hatás elérése végett.
 A konténer fűtését padlófűtéssel oldották meg, egy olyan technikával, mely nem szárítja a levegőt, légáramlás és pormentes. 
A hővisszanyerő elemekkel kombinált légkeringető rendszer a nélkül biztosít folyamatos, friss levegőt, hogy közben elvesztenénk a fűtéshez felhasznált energiát. A beépített légkondícionáló rendszer pedig tökéletesen észrevétlenül teszi a dolgát a nyári melegben.