A genevai BIG konténer együttes

 
 

Válaszként a High-art néven kereskedelembe bocsátott termékre, melyet az Ever-more márkanév alatt forgalmaznak, a Swiss Studio Bureau A felépítette a BIG-et.
 A BIG egy Stonehenge alakzatban felállított, újrahasznosított konténerekből készült tér, mely Genevában, a Művészetek Terének biennáléjában található. A komplexum egy mindenki számára nyitott, ingyenes, úgynevezett ellenkultúrális művésztér.

Összesen negyvennyolc kék konténer beépítésével került kialakításra, melyeket a korai kőkorszakban épített kőkörök mintájára helyeztek el. Ebből egy olyan rendszer jött létre, mely több művészeti eseménynek is helyet adhat egyidejűleg, így koncerteknek, vásároknak, vagy előadásoknak is.

 Minden beépített konténer nyitható, belsejükben üzlethelyiségek, kirakodók, kiállítások találhatóak, illetve általános kiegészítő terek és pihenők is kialakításra kerültek. A cél az volt, hogy egy olyan helyet hozzanak létre újrahasznosított elemekből, mely helyet biztosít a különféle művészeteknek és kultúráknak, kihasználva az ősi módszereket, melyekkel összehozhatjuk az embereket, hogy ismereteket, tudást cseréljenek egymással.

 A konténerek eredeti állapotának megtartásával elérték, hogy az acél elemek felelevenítsék a közösség életstílusát, miközben felismerhető marad az elemek eredeti funkciója, így alkotva meg a különleges összképet és hangulatot.