RAKTÁRKONTÉNEREK

Raktárkonténer, tároló konténer

raktárkonténer bérlésCégünk, a Konténer Box Hungary széleskörű tevékenysége magában foglalja a raktárkonténer eladás, raktárkonténer bérlés és egyéb tároló konténer értékesítést is az alap felszereltségtől egészen a luxus kivitelig.

Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténert és tároló konténert értékesítünk többféle méretben, kivitelben és felszereltségben.

A raktárkonténer tökéletesen használható kis és nagyméretű raktárkészlet, alkatrész, tartozék tárolására, emellett raktárgarázsként, mobil konténerként is funkcionál. Többféle kivitelben kapható, legyen szó könnyűszerkezetes, 3m-es, a 4m-es, az 5m-es, 6m-es mobil konténerről, de ezek természetesen a raktárkonténer árak változását vonzzák maguk után.

Egyszerű és gyors összeszerelés jellemzi, praktikus és könnyen mobilizálható.

Raktárkonténereink egyedi igények megvalósítását teszik lehetővé. Raktárkonténer bérlés, tároló konténer kölcsönzés a GRANDE Konténer Kft.-től a legkedvezőbb áron!

Raktárkonténer előnyei

raktárkonténer árakManapság mind cégek, mind magánszemélyek napi tevékenységébe tartozik a raktározás és a raktározással kapcsolatos feladatok ellátása. Rengetegen küzdenek raktározási problémákkal, továbbá a raktárkészlet rendszertelenségével, szétszórtságával. A raktárkonténerek ezeket hivatottak megoldani, és a raktárkonténerek többféle kiszerelése mindenki számára megfelelő alternatívát jelent. A raktárkonténer bérlés, raktárkonténer vásárlás remek befektetésnek bizonyul és variálhatóságának köszönhetően személyre szabható, látványos elemekkel egészíthető ki. Összeszerelése könnyű, és mobilitásuknak köszönhetően könnyen áttelepíthetők.

További előnyök:

-a raktárkonténer oldalfalai lapra szerelhetők
-raktárkonténer összeszerelése kb. 30 percet vesz igénybe
-a raktárkonténerek szerszámok tárolására, alkatrészek raktározására vagy ideiglenes árusítóhelyként is egyaránt alkalmazhatók
-raktárkonténer bérlés, raktárkonténer értékesítés rövid határidővel

Raktárkonténer bérlés, raktárkonténer árak

Amennyiben új raktárkonténer bérlése, használt raktárkonténer bérlése vagy tároló konténer kölcsönzése a cél, úgy verhetetlen raktárkonténer árak és kínálat alapján várjuk érdeklődőinket.

Igényelhet 20 lábas és 6 méteres raktárkonténert vagy akár 40 lábas és 12 méteres tengeri konténert, melyek nehéz szerkezettel rendelkeznek. Emellett ha könnyű szerzetes raktárkonténerre lenne szüksége, akkor választhat a 3, a 4, az 5, netán a 6 méteres kivitelből, melyek mindegyike egymásra is építhető.

Bővebb információt árakat www.raktarkontenerek.hu weboldalon is talál.

Tekintse meg képgalériákat

 
 


 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A GRANDE Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
GRANDE Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright GRANDE Konténer Kft. © 2017