Irodakonténer helyszíni elõkészítése

 

 

 

 

 

 

Az irodakonténerek esetében az első lépés a tervezés, amely során részletesen is kidolgozásra kerülnek a szükséges teendők. 

Sok esetben tervezési engedély szükséges, hiszen az iroda konténerek csak úgy nem telepíthetők. Bizonyos esetekben azonban nincs szükség építési engedélyre, különösen, ha a tervezett konténer szerkezet kiegészíti a meglévő ipari helyiségeket.

Bár a konténerek, irodakonténerek szállítása  általában meglehetősen egyszerű, néha azért akadhatnak problémák a helyszínre juttatásukkal. Darut kell használnunk abban az esetben, ha a szállító teherautó nem tudja megközelíteni az iroda konténernek szánt helyet, mert mondjuk egy sűrűn beépített területen van, vagy mert a megközelítés útvonala túl keskeny a szállító jármű számára. Ezért is fontos a szállítás előtt a helyszín kezdeti értékelése és felmérése. 

Ha az irodakonténerek egymásra kerülnek, akkor ezt a műveletet feltétlen szakembernek kell végeznie, mivel a konténerek helytelen egymásra rakása katasztrofális és drága következményekkel is járhat. 

Nagyon fontos a talajszerkezet és a konténer stabil alapja is. Egy konténerhez elegendő néhány beton vagy fa támasz, több konténer extra stabilitást igényelhet, például öntött beton alapra lehet szükség, aminek szükségességét egy szerkezeti mérnök tudja pontosan megállapítani.

 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A GRANDE Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
GRANDE Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright GRANDE Konténer Kft. © 2017