Az 5 leghasznosabb konténer kiegészítõ

Ahány konténer, annyi felhasználási mód, de ezek a konténer kiegészítők majd minden esetben jól jönnek majd. 

 
Konténer vásárlás vagy bérlés előtt mindig gondoljuk át, hogy mire és hol akarjuk majd használni, így könnyebb a konténer kiegészítők közül is kiválasztani azokat, amik számunkra a legpraktikusabbak. 
 

1. Biztonsági rács az ablakokon, ajtón. Talán nem is szükséges részleteznünk, hogy egy ráccsal ellátott konténer mennyivel biztonságosabb. Éjjel- nappal is védelmet nyújt, akár termékeinket, akár a konténerben dolgozó munkatársunkat szeretnénk biztonságban tudni. 
 
2. Fűtő/hűtő konténer kiegészítő, amivel komfortosabbá tehető minden olyan konténer, ahol aktívan dolgoznak. Ilyen lehet például az irodának, portának, jegykiadónak használt konténer
 
3. Előtető szintén egy alap konténer kiegészítő, ami egyrész árnyékot ad, másrészt véd az eső ellen is. 
 
4. Hasonlóan fontos kiegészítő a konténer előtti fellépő, amit vagy a bejárathoz, vagy a jegykiadó ablakokhoz érdemes tennünk, ha a konténer környezetében várható, hogy sáros, latyakos, süppedős lesz a talaj. Így a konténer közvetlen környezete tisztán tartható és a megközelítése is biztonságosabb. 
 
5. Belső kiegészítők. Az előző négy pontban főleg a külső kiegészítőkről szóltunk, a konténer belső felszereltsége is a különböző kiegészítők listája igen hosszú és függ a konténer funkciójától. Csak, hogy néhány alap kiegészítőt említsünk: polcok, székek, asztalok, világítás, mosdó. 
 
Bérlés, vagy vásárlás előtt érdeklődjünk partnerünknél, hogy tőle milyen konténer kiegészítőket tudunk beszerezni, szakembereik biztosan a segítségünkre lesznek majd.
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017